SERVICII

Organizare Evenimente

CHIRIE ECHIPAMENT TEHNIC PROFESIONAL

Media Show Grup are în dotare proprie echipament de sunet profesionist, lumini artistice de ultimă generație marca ROBE, ecrane LED, construcții metalice pentru montarea scenelor, dar și un grup de specialiști calificați – ingineri creativi, designer de lumini, inginer de sunet, echipă video.
Serviciul de asigurare cu echipament tehnic al Media Show Grup este unul care promite nu doar o calitate ireproșabilă, dar și o abordare individuală. Specialiștii noștri sunt instruiți în mod regulat pentru dezvoltarea nivelului profesional, studierea noilor tehnologii și preluarea tehnicilor internaționale. În rezultat, sunt obținute show-uri impresionante.

află mai mult

PRODUCȚIE VIDEO

Suntem o echipă îndrăgostită de producție video. Asta ne face să elaborăm, să producem și să susținem ideile frumoase, inspirate și care… lucrează. Dispunem de o echipă entuziastă, profesionistă și experimentată. Astfel, putem asigura buna desfășurare a tuturor proceselor de producție: începând de la un concept inovativ, regie și producție, finalizând cu editarea, colorizarea, elaborarea elementelor grafice și designul de sunet. Și pentru că suntem parte a holdingului Media Show Grup, producția pentru și de la evenimente – este atuul nostru forte.

Află mai mult

PRODUCERE DECORAȚIUNI

Decorul poate fi elementul final, de completare a conceptului, dar și elementul cheie, fără de care nimic nu e cum a fost planificat. Decorațiunea nu presupune doar compoziții de completare a frumosului, într-un eveniment de calitate, aceasta este baza și comunică o poveste sau este un indiciu, fiind în armonie cu tot ce e în jur. Iată de ce contează mult să încredințați decorațiunile profesioniștilor. Totodată, pentru o și mai mare eficiență, Media Show Grup a inclus în diversitatea serviciilor sale producerea de decorațiuni și toate lucrările corespunzătoare – astfel încât echipa responsabilă să cunoască în detalii tot evenimentul încă din primele zile de planificare a acestuia și să ofere cele mai potrivite soluții.

Află mai mult

BOOKING

Media Show Grup oferă servicii de booking referitor la artiști naționali, regionali și internaționali. Colaborările cu casele pe producție ne permit o rapiditate maximă de investigarea disponibilității oricărui artist pentru evenimentul sau campania dvs.

De asemenea, pune la dispoziție recomandări proprii referitor la destinațiile de turism național. Dezvăluim locații superbe pentru desfășurarea conferințelor, forumurilor, dialogurilor de afaceri – locuri care, în același timp, oferă posibilitatea de a savura din specificul național. Suntem mereu aproape pentru a vă pregăti un traseu individual și a descoperi împreună Republica Moldova.

află mai mult

CREAȚIE ȘI STRATEGIE
VIZIUNEA MEDIA SHOW GRUP

Astăzi, Media Show Grup este compania care își asumă organizarea evenimentelor de orice tip și orice amploare – de la idee, până la regie complexă, structurare detaliată, asigurare tehnică, decor și logistică, produse media și PR, toate încununate de o desfășurare armonioasă și profesionistă.

Suntem unica companie din Moldova care întreține propriile echipe de regie, propriul parc de echipament tehnic, specialiști tehnici și ingineri, propriul departament de marketing și o întreagă structură pentru producție video.

Pare de necrezut? – comunicați-ne de ce aveți nevoie și vom confirma cele enumerate mai sus.