Project Description

Servicii Media Show Grup: asigurare tehnică și decor
Client: Ministerul Culturii al Republicii Moldova
Locație: Piața Marii Adunări Naționale
Tip de eveniment: open-air
Prezență: flux inestimabil
Invitați speciali: Guvernul Republicii Moldova, Președintele țării, Moldovan Youth Orchestra, Cătălin Josan, Pasha Parfeni, Orchestra Lăutarii, Surorile Osoianu, Ansamblul JOC, Zdob și Zdub

Sărbătorirea aniversării a 25 de ani de independență și libertate ai Republicii Moldova, unicul eveniment de până acum în cadrul căruia au fost invitați pe aceeași scenă toți membrii care au semnat declarația de independență, a însemnat pentru Media Show Grup cel mai mare proiect în aspectul asigurării cu echipament tehnic – trei scene și două tribune imense, fiecare cu o capacitate de peste 250 de scaune.
Media Show Grup a fost însărcinată cu servicii de montare, administrare și gestionare a echipamentului tehnic, scene, lumini artistice, echipament de sunet, ecrane LED și asigurarea specialiștilor. Am fost responsabili de asigurarea vizualului evenimentului, design și branding, elaborarea designului adaptat pentru toate suprafețele, tipar și montarea decorațiilor, precum și de coordonarea logistică, salubritate, securitate, ambulanță, pompieri. Este un volum enorm de muncă, căruia îi poți face față doar având dotarea necesară și o echipă dedicată, iar Media Show Grup a demonstrat că le are pe ambele.
Ziua de 27 august 2016 a intrat și în istoria Media Show Grup – pentru că am făcut față unei mari provocări care ne-a motivat să devenim mai încrezuți în forțele proprii, iar rezultatul a plasat compania noastră cu un nivel mai sus în domeniul asigurării cu echipament tehnic.