Project Description

Coordonator de proiect/regizor: Olga Cernei
Client: Combinatul de Vinuri CRICOVA S.A.
Locație: Cramele Cricova
Tip de eveniment: cultural-distractiv
Prezență: peste 5000 de persoane
Invitați speciali: Ministrul Agriculturii Republicii Moldova – Georgeta Micu și Primarul Orașului Cricova – Valentin Guțan.

Must Fest este în fiecare an pentru Media Show Grup o provocare frumoasă. Întâi de toate pentru că este un eveniment vast și divers, care ne provoacă să abordăm ingenios misiunea și tradiția vitivinicolă prin aranjament interesant, activități distractive și program artistic, unindu-le pe toate într-un tot întreg. Apoi și pentru că amploarea evenimentului implică mult utilaj tehnic și o echipă numeroasă, pe care Media Show Grup are capacitatea să le asigure.
Pentru că nu este primul an în care am conturat conceptul Must Fest, în 2019 am avut sarcina să propunem ceva diferit de ce am realizat anterior. Zonarea spațiului și diversitatea activităților, muzica, dansul și mesajele transmise – prin ele credem că ne-a reușit.
Cei 5000 de oameni prezenți la Must Fest, printre care și o mulțime din țările învecinate, ne-au demonstrat că am atins scopul principal al festivalului – promovarea turismului vinicol și familiarizarea vizitatorilor cu tradiția vinului din țara noastră.