Gale de premii

#mediashowgrup

GALA DE PREMIERE SAU PĂȘIND PE „COVORUL ROȘU”

Gala de premii nu înseamnă nici pe departe doar un proces de înmânare a unor distincții sau de anunțare în premieră a unor câștigători, aceasta presupune un concept complex și studiu în detalii pentru generarea ideii creative, diferite de la an la an, într-o dinamică plăcută și ce menține continuu atenția tuturor. Dar și care generează o impresie îndelungată post-eveniment.

Echipa organizatorică pornește în pregătirile evenimentului aflând detalii despre domeniul corespunzător galei de premiere, categoriile de premiere și titluri, modalitatea de analiză și identificare a premianților, momente cheie pe care sunt necesare accente, caietul de sarcini al clientului. Toate acestea, fiind unite într-un tot întreg, conduc spre etapa de creație, în care echipa gândește conceptul galei, momentul culminant din prolog, repartizarea categoriilor pe blocuri de premiere, repartizarea discursurilor, elementele artistice sau prestațiile interpreților dintre blocurile de premiere ș.a. Iar de la concept până la materializare, în ziua evenimentului, este, din nou, o cale meticuloasă din punct de vedere organizatoric și logistic, dar și una foarte interesantă.

Nu uităm că, întâi de toate, acest tip de eveniment, adunând persoane cu același domeniu de interese, este unul perfect pentru comunicare și care trebuie să încurajeze interacțiunea, schimbul de idei și energia pozitivă, astfel dacă welcome hour este unul pe potriva așteptărilor și reușește să transforme sute de persoane într-un tot întreg, gala de premiere deja „gustă” din succes.

VALORIFICĂM OBIECTIVELE

IMPLICĂM CREATIVITATEA

CREĂM ÎMPREUNĂ O GALĂ MEMORABILĂ

0
ani pe piață
0+
cafele alături de clienții noștri
0+
evenimente

GALE DE PREMII ORGANIZATE

IMPRESII ȘI APRECIERI