Project Description

Coordonator de proiect/regizor: Cernei Olga
Client: Grafit Holding
Locație: Pinzele Albe
Tip de eveniment: Team Building
Prezență: 300 de persoane
Invitați speciali: Consiliul de Administrație al Grafit Holding

Sarcina a fost una deloc simplă – să gândim un program și un concept potrivit pentru unirea și fortificarea relațiilor dintre 8 companii componente ale Grafit Holding, contribuind și la creșterea motivației personalului.
Soluția însă a venit pe parcurs ce regizorul Media Show Grup și echipa sa au studiat viziunea și principiile holdingului, sesizând un spirit sănătos și prietenos. Iar de aici, până la un team building ca la carte sunt câțiva pași importanți – să oferi distracție, să oferi interacțiune, să oferi o emoție comună.
În rezultat, prin Team Building Grafit Holding – «Набираем высоту!», ne-a reușit să contribuim la formarea culturii corporative, consolidând relațiile intra-colective, iar acest fapt a inclus și identificarea potențialului ascuns al angajaților, manifestarea lor în circumstanțe neobișnuite, cunoașterea comportamentelor membrilor echipei în situații dificile.
Mulți angajați ai companiei s-au manifestat într-un nou rol și au demonstrat abilități excelente de comunicare, asistență reciprocă și suport, chiar și pentru membrii echipei necunoscute. Misiune îndeplinită!