Project Description

Client: Poliția de Frontieră
Locație: Cetatea Soroca
Tip de eveniment: open-air
Prezență: 300 de persoane
Invitați speciali: Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan; șeful Poliției de Frontieră Fredolin Lecari; Viceprim-ministrul pentru Reintegrare Gheorghe Bălan; Fanfara Poliţiei de Frontieră, Artistul emerit al R. Moldova, Ion Rață

O locație de vis, cu ecou prelung – Cetatea Soroca. Instalații la înălțime – un tricolor imens pe întreg diametrul interiorului cetății, un aspect distinct și patriotic. Reinventarea spațiului prin păstrarea mesajelor. Invitați ce asigură înălțimile securității – Poliția de Frontieră. În premieră, ziua profesională a Poliției de Frontieră a fost marcată nemijlocit la graniță, în locul ce ne reprezintă ca entitate de frontieră – Cetatea Sorocii. Iar echipa Media Show Grup a avut onoarea și plăcerea de a implementa idei creative pentru completarea conceptului.
Notă: Ceremonialul oficial a fost încheiat cu semnarea a două documente importante pentru Republica Moldova, Protocoalele privind efectuarea controlului în comun la frontiera cu Ucraina, în punctele de trecere „Palanca-Maiaki-Udobnoe” și „Giurgiulești-Reni”.