Project Description

Coordonator de proiect: Tatiana Paniș
Client: DRAEXLMAIER Automotive
Locație: Teritoriu adiacent fabricii DRÄXLMAIER Cahul
Tip de eveniment: Distractiv
Prezență: 5000 de persoane
Invitați speciali: David Will, Șef al departamentului Resurse Umane (zona operațională centrală) DRÄXLMAIER; Alexandru Sonic, Secretarul de Stat, Ministerul Economiei și Infrastructurii; Nicolae Dandiș, primarul Municipiului Cahul.

Întotdeauna când este vorba de lansarea unor servicii pe piață, a unui produs sau a unei companii, autorii/proprietarii au așteptări mari și își doresc un eveniment inedit, corespunzător speranțelor pe care le au în succesul de mai apoi.
Faptul că DRÄEXLMAIER Automotive ne-a încredințat organizarea de la A la Z a evenimentului de inaugurare a fabricii, oferindu-ne undă liberă și în comunicarea și negocierea cu compania de nivel internațional DRÄXLMAIER, ne-a motivat să dedicăm maxim timp și efort pentru un rezultat corespunzător.
Am conceput un eveniment pentru publicul larg, reușind să punem în valoare toate zonele oferite pentru client și contribuind la promovarea fabricii. Ne-am diferențiat prin crearea diferitelor zone și momente de distracție (scenă, catering, zonă pentru copii, focuri de artificii), precum și printr-un program artistic nemaipomenit, cu participarea artiștilor de peste hotare (Carla’s Dreams).