Project Description

Coordonator de proiect, regizor: Ludmila Zănoagă
Client: Fondul pentru Eficiență Energetică
Locație: Casa Sărbătorii
Tip de eveniment: oficial-festiv, decernarea premiilor
Prezență: 400 de persoane
Invitați speciali: Prim-ministrul RM, Pavel Filip; Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc; Reprezentați ai Guvernului

Un prolog dinamic, cu accent pe eficiența energetică și responsabilitate, a deschis Gala Fondului pentru Eficiență Energetică 2018, urmat de prezența la patru ace a prezentatorilor Lili Lozan și Eugen Bulgaru, de prestația distinsă a vorbitorilor, de muzica live selectată corespunzător, inserții video, premierea rezultatelor remarcabile pe domeniu și muzică clasică în interpretarea Chisinau Youth Orchestra în încheiere. Conceptul semnat de regizorul Ludmila Zănoagă și transpus în realitate alături de echipa de asistenți, sunetiști, tehnicieni, graficieni ș.a. ai Media Show Grup a impresionat întâi de toate prin acuratețe și rafinament. Nimic în plus este un scop care este obținut deloc ușor.

Notă din partea FEE: „Gala Fondului pentru Eficiență Energetică are drept scop asigurarea vizibilității portofoliului de eficiență energetică prin comunicarea către public a activităților desfășurate, a proiectelor implementate, volumului investițiilor, numărului beneficiarilor finali, precum și a economiilor obținute ca urmare a implementării măsurilor de Eficiență Energetică și Surselor de Energie Regenerabilă de la înființarea Fondului.”