Project Description

Coordonator de proiect, echipă: Media Show Grup
Client: StarNet
Locație: DigitalPark
Tip de eveniment: aniversare, lansare
Prezență: 300 de persoane
Invitați speciali: Aurelia Salicov, CEO Digital Park; Alexandru Machedon, Președintele Concernului StarNet; Dereck J. Hogan, Ambasadorul SUA în Republica Moldova; Ion Ceban, primar general al mun. Chișinău; Renato Usatîi, Președinte al formațiunii politice Partidul Nostru

Lansarea primul parc IT din Republica Moldova a fost îi ținea pe mulți în suspans – noutate mare, curiozitate mare și standarde mari. Astfel, și inițiativa de colaborare cu Media Show Grup pentru evenimentul de lansare a fost pentru echipa noastră o sumă de scopuri importante. Trebuia să fie totul altfel și să corespundă viziunii Digital Park. Iată de ce, întregul concept, cum obișnuim mai totdeauna, a fost gândit în mod unic și personalizat. Administrația Digital Park, o echipă creativă și pregătită pentru inițiative, a apreciat conceptul nostru de inaugurare și ne-a încredințat în totalitate implementarea.

Specificul activității Digital Park ne-a inspirat mult în realizarea designului scenografiei, zonelor foto și întregii imagini a evenimentului. Am realizat indoor cel mai deosebit brad al anului 2019, elaborat inginerește și montat din ferme metalice și 24 movingheads Robe Mega Point.

Ambasadori, antreprenori și reprezentanți ai huburilor IT din Europa și-au dat întâlnire la eveniment. Suntem recunoscători clientului pentru încredere și mândri că am contribuit la lansarea oficială a încă unui proiect din domeniul IT pe piața Republicii Moldova.