Project Description

Coordonator de proiect/regizor: Olga Cernei
Client: AVON Moldova
Locație: Hotel Prezident
Tip de eveniment: conferință
Prezență: 350 de persoane
Invitați speciali: Roxana Popescu – Director Național Vânzări România și Moldova, Andreea Moldovan – Manager general al Avon Cosmetics România, Brio Sonores

Beneficiarii noștri fideli, AVON Moldova, ne-au dat curs implicării în organizarea celui mai important eveniment al anului pentru companie – Conferința Liderilor. Doleanța a fost clară – „ne dorim abordarea conceptului AVON – În Țara Minunilor. Și atunci, departamentul creativ al Media Show Grup a explorat potențialul său creativ și a conturat un concept modern și dinamic pentru acest eveniment, în care ceea ce simți, vezi și auzi a funcționat ca un tot întreg pentru transmiterea informațiilor și emoțiilor. Text creativ, dans, film, magie, lumini, suspans… toate au fost din plin.
Cum să stea 350 de oameni la o conferință totuși informativă timp de mai bine de patru ore și să nu obosească să se implice și să aplaude, iar cei premiați să se simtă speciali și unici? Veți sesiza urmărind galeria foto și video-ul de la eveniment. Au predominat elemente, personaje și contexte sustrase din „Alice în Țara Minunilor”, stilizate și concepute altfel, iar, printre aceste numere artistice și efecte vizuale, echipa AVON a premiat cei mai buni lideri, a prezentat reușitele anului, dar și noutățile și viziunea companiei pentru perioada următoare. Revenim curând cu noi idei pentru prietenii noștri de la AVON.