Project Description

Coordonator de proiect, regizor: Ludmila Zănoagă
Client: AutoSpace SRL
Locație: Palatul Republicii
Tip de eveniment: aniversare, lansare
Prezență: 700 de persoane
Invitați speciali: Ansamblul de dans JOC, Trupa Akord, Trupa Noroc

Celebrarea celei de-a 20-a aniversări a importatorului oficial BMW în Moldova, AutoSpace SRL și lansarea noului BMW Seria 5 au fost motivul unui eveniment de clasă, cu o prezență impunătoare a 700 de invitați și un program corespunzător.
Ne-am propus și am executat divizarea spațiului în două zone cheie – primul etaj era dedicat lansării noului BMW, fiind decorat elegant în nuanțe de negru și completat cu o galerie de imagini perindate pe ecrane LED. BMW-ul Seria 5 domnea în acest spațiu, fiind integrat într-o cutie decorativă enormă, simbol al puterii și al vitezei.

Etajul doi al sălii a fost completat cu ornamente tradiționale, iar ambianța plăcută era generată inclusiv de un band. Punctul forte din sala de banchet a fost scena – concepută pentru specificul evenimentului.
Iar puntea dintre cele două spații și pulsația evenimentului au fost invitații care au dat curs invitației de socializare, au oferit feedback și au generat emoție, confirmând respectul și admirația față de compania gazdă.