DESPRE NOI

Astăzi, Media Show Grup este compania care își asumă organizarea evenimentelor de orice tip și orice amploare – de la idee, până la regie complexă, structurare detaliată, asigurare tehnică, decor și logistică, produse media și PR, toate încununate de o desfășurare armonioasă și profesionistă. Portofoliul de servicii al Media Show Grup include însă mult mai multe poziții care, cu siguranță, vă vor trezi curiozitatea, oferind soluții pentru fiecare domeniu de activitate și răspuns pentru multe necesități.

Suntem unica companie din Moldova care întreține propriile echipe de regie, propriul parc de echipament tehnic, specialiști tehnici și ingineri, propriul departament de marketing și o întreagă structură pentru producție video.

MISIUNEA #MEDIASHOWGRUP

Pare de necrezut? – comunicați-ne de ce aveți nevoie și vom confirma cele enumerate mai sus.  Aici, în echipa Media Show Grup, mizăm pe profesionalismul specialiștilor calificați, individualitatea fiecăruia, îndrăzneala de a gândi altfel și de a implementa idei creative prin muncă de echipă.

„NOI” pentru Media Show Grup înseamnă o echipă în care fiecare rezonează cu celălalt și care, de mai bine de 14 ani, știe să-și lărgească orizonturile și să fie în pas cu noutatea și tehnologizarea. Dacă încă nu ați trăit o experiență alături de Media Show Grup, vă invităm să ne cunoașteți, iar dacă vă regăsiți în viziunea noastră, vă invităm să ne asumăm împreună provocarea de a concepe proiecte memorabile.

ECHIPA #MEDIASHOWGRUP

Olga Cernei
Tatiana Paniș
Luminița Duplava
Radu Bîrladeanu
Iadviga Stascoveac
Dmitrii Mîrza
Andrei Carauș
Serghei Mosin
Dmitrii Cerchesov
Dmitrii Odainic
Iana Stahi
Evghenii Elperin
Maxim Mihalcean
Diana Laptedulce
Alina Crai
Eugeniu Galea
Evghenii Molceanovschii
Mihail Balev
Vladislav Sliusarenco

MAKING-OF