De familie

#mediashowgrup

„All in one company”, este un principiu pe care-l dezvoltăm activ la Media Show Grup. Compania a devenit un mecanism absolut independent, fără intervenția furnizorilor externi din domeniul tehnicii, imaginii grafice, decorului ș.a. Au fost dezvoltate noi direcții, au fost achiziționate echipamente, tehnologii, programe, recuzită, au fost instruiți și calificați specialiștii, inclusiv prin vizite externe.

Și atunci când totul s-a adunat într-un puzzle complet, Media Show Grup a devenit o companie de referință în domeniu, compania căreia îi puteți încredința proiecte ce par uneori irealizabile sau prea sofisticate. Oferta noastră include servicii firești pentru o companie specializată în desfășurarea evenimentelor de calitate, dar și din cele neașteptate, ce completează pachete complexe de servicii.

UN FESTIVAL CALITATIV TE SCOATE DIN ANONIMAT!

De amploare, unice, de neuitat, cu diversitate de acțiuni și interacțiuni – festivalurile sunt printre preferințele publicului și, de fiecare dată, o provocare pentru Media Show Grup pe care abia o așteptăm.

S-ar putea să vă vină întâi ideea de a organiza un festival, punând accent pe formatul și capacitatea acestui eveniment, apoi să porniți căutarea conceptului potrivit și a „firului roșu” sau invers, să descoperiți ideea de concept pentru un eveniment artistic inedit și, ulterior, să o asociați formatului de festival.

În ambele situații vorbim despre un început, iar până la tablou deplin e cale lungă, solicitantă… dar și foarte interesantă. O cale care, dacă o parcurgeți alături de profesioniști și faceți alegeri creative, poate schimba radical povestea companiei, asociației sau grupului dvs. de inițiativă, oferindu-vă nume și recunoaștere. Afirmăm acest fapt bazându-ne pe experiența clienților Media Show Grup, iar, când veți explora portofoliul nostru, cu siguranță veți reveni cu gândul la festivaluri la care ați fost prezenți sau ați ținut morțiș să ajungeți.

Pentru a obține succes, ideea festivalului pe care-l concepeți trebuie să fie o premieră, să intrige și să creeze dorința participării, să se evidențieze în multitudinea de evenimente curente. Dacă oamenii abia așteaptă să-și ia biletul și apoi numără zilele până vor merge la festivalul pe care îl propuneți, recomandându-l cu entuziasm și prietenilor, e punct țintit. Un festival veritabil, organizat în echipă cu Media Show Grup, creează ecouri prelungi. Pe lângă un program inedit, spectacol de lumini, grafică complexă și multă distracție, vom gândi pentru dvs. elemente complementare precum zonele de distracție, food zone, spații de tip lounge, interacțiune dintre virtual și real… și multe altele.

0
ani pe piață
0+
cafele alături de clienții noștri
0+
evenimente

EVENIMENTE DE FAMILIE ORGANIZATE

IMPRESII ȘI APRECIERI