Aniversări

#mediashowgrup

Aniversarea este pentru o companie o marcă a calității și, cu cât mai mare este cifra, la braț cu indicatori de performanță, cu atât mai mult ne fascinează darul menținerii echipei, al echilibrului și dezvoltării, precum și suntem curioși să aflăm detalii din culise.

Pe aceste aspecte punem accentul pentru crearea conceptului unei aniversări – a comunica invitaților despre istoricul companiei, cei mai importanți pași și decizii, oamenii care au transformat imposibilul în posibil, cei care au adus inovația, precum și perspectivele ce abia se deschid.

MARCAREA UNOR DECENII DE PERFORMANȚĂ

Evenimentul aniversar al unei companii sau al unei mărci este o sărbătoare comună și un moment de celebrare a succesului și perseverenței, iar aceste aspecte le reflectăm în fiecare element compozițional al evenimentului – de la slogane, mesaje, program, decor, până la scenografie.

Pentru evenimentul aniversar construim un fir narativ în care punctul central de la care pornesc toate și spre care ajung toate este imaginea companiei și valorile, deciziile, oamenii, momentele care au stat la baza succesului acesteia.

Dincolo de caracterul ușor narativ, cu discursuri și retrospective, susținut de un program artistic, evenimentele aniversare organizate de Media Show Grup includ conceptul regizoral – un prolog în forță, elemente artistice, interpretări creative ale momentelor cheie, suspans, surprindere și, desigur, finalul ca și culminație a celebrării.

ÎNTREGUL PROGRAM PERSONALIZAT

ACCENT PE VALORI CARE CONTEAZĂ

MARCA ÎN CENTRUL EVENIMENTULUI

0
ani pe piață
0+
cafele alături de clienții noștri
0+
evenimente

ANIVERSĂRI ORGANIZATE

IMPRESII ȘI APRECIERI