Despre noi

Despre noi

Compania care iubește Creația!

Media Show Grup a fost fondată în anul 2006 în orașul Chișinău. 
În cadrul companiei au fost antrenați experți specializați în domeniul inovațiilor creative, evenimentelor sofisticate, de amploare, dar și din sfera realizării spoturilor publicitare, a filmelor documentare. 

Pe parcursul anilor de activitate am acumulat experiență în domeniile vizate, au fost stabilite parteneriate cu companiile naționale și internaționale din ramură.

Elaborăm strategii, concepte, design și dezvoltăm idei  pentru un rezultat remarcabil. Experiența acumulată ne-a deschis noi oportunități de dezvoltare și de prestare a serviciilor în domeniul creației.

Avem o echipă de profesioniști atașați de meserie, echipament tehnic de ultima generație pentru filmări, sunet, lumini, pupitre regizoriale.

Potențialul uman și tehnic al companiei noastre permite să prestăm servicii de calitate, în timp, conform standardelor internaționale

Despre echipa noastră

O echipă de tineri ambițioși

Media Show Grup este formată din cei mai buni specialiști calificați și talentați ai industriei. Fiecare membru reprezintă o ramură de activitate pe care o cunoaște cu exactitate.Ne completăm și conlucrăm în interdependență strânsă, prosperăm tot împreună și devenim tot mai experimentați și pasionați manageri, logiști și regizori de evenimente.

Cu cine lucrăm

partenerilor noștri

Dacă încă îți mai pui întrebare cum să scapi de povara de a compune scenarii în miezul nopții ca să faci surprise celor dragi și te îngrozești când te gândești că trebuie să suprinzi plăcut invitații și nu mai știi ce să inventezi, Media Show Grup îți oferă soluții personalizate pentru un eveniment reușit și de înaltă calitate. Suntem la dispoziția oricărei companii, ONG, rețea comercială sau familie care dorește clienților și invitaților săi să păstreze doar amintiri calde și de lungă durată despre evenimentul său.